Reserveren vervalt! Open avond 4 oktober!

RESERVEREN VERVALT:
Het is niet langer nodig om te reserveren voor lessen die ná 25 september plaats vinden. Omdat dan de 1,5 meter regel verdwijnt, kan ieder lid die naar een les wil komen zonder te reserveren meedoen. Er is dan ook geen limiet meer aan het aantal deelnemers dat mee kan/mag doen. Er geldt ook geen minimum aantal deelnemers meer. Indien er wijzigingen zijn in het rooster dan zul je daarvan middels een e-mail zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht. Voeg sportinbalans@hotmail toe aan je contactpersonen zodat je geen email mist. Het rooster op supersaas (https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_in_Balans/Groepslessen) blijft in ieder geval tot en met 4 oktober nog actief omdat het rooster hier en daar nog wat afwijkt van het reguliere rooster, maar dit zal begin oktober opgeheven worden. Het rooster is dan weer te vinden op https://sportinbalansdreumel.nl/rooster/.

Als je (nog) geen lid bent, ben je natuurlijk van harte welkom voor een gratis proefles of kom naar onze open avond.

OPEN AVOND MAANDAG 4 OKTOBER:
Eindelijk kunnen we weer een open avond organiseren!!
Al onze groepslessen komen die avond verkort voorbij. Een goede kans om eens bij een andere les te kijken of dat iets voor je is.
Heb je 2 of meer lessen meegedaan die avond? Dan krijg je van ons ook nog een gezond aardigheidje.
Dus, wat let je! Kom en neem gezellig wat vriend(inn)en mee voor een gezellige avond sporten!!

Het rooster die avond is als volgt:
19:00u Sport & Kracht – Sharon
19:30u Zumba – Gina
20:00u FITT & HITT Training – Gina
20:30u Strong Nation – Inge
21:00u Sport & Yoga – Susanne
21:30u Einde.

Er is een nieuwe les toegevoegd aan ons aanbod: FITT & HITT Training. Deze les zal vanaf 7 oktober elke donderdag om 19:00u gegeven worden door Gina. Wil je meer weten over deze les kom dan vooral meedoen op de open avond of kijk hier alvast naar de beschrijving.