Welkom

Sport in Balans is ontstaan uit een groepje Body Balancers van een sportschool in Beneden Leeuwen. Toen deze failliet ging in februari 2012 besloten wij gezamenlijk verder te gaan, echter niet meer op commerciële basis.

Sport in Balans richt zich uitsluitend op groepslessen. Momenteel werken we met een team van vrijwilligers/instructrices die hun sporen in hun vakgebied verdiend hebben.

Al onze lessen vinden plaats in MFA D’n Hoender. We zijn gestart met zo’n 10 leden, maar we zijn in zeer korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met meer dan 100 leden. Onze vereniging biedt lessen aan voor iedere leeftijd ongeacht trainingsniveau, hetgeen ook blijkt uit ons ledenbestand dat varieert van jong tot oud. De leden van de vereniging zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Dreumel, maar we hebben ook leden die woonachtig zijn in de omliggende dorpen. We bieden inmiddels van maandag tot en met donderdag diverse groepslessen aan. Tevens organiseren we een aantal keren per jaar een wandeling door de Dreumelse uiterwaarden en we sluiten het seizoen af middels een picknick in de uiterwaarden voor de leden en hun gezin.

We zijn een gezellige en gemoedelijke vereniging die sporten mogelijk maakt tegen een betaalbaar tarief. Iedereen is welkom voor een gratis en vrijblijvende proefles.

piet

Piet Vonk, Initiatiefnemer van de vereniging.