Rooster

Om te kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen i.v.m. corona werken we momenteel met een reserveringssysteem omdat we maar een beperkt aantal mensen toe kunnen laten per locatie. Reserveren is dus NOODZAKELIJK om deel te kunnen nemen aan een les, ook als je komt voor een proefles.  Er geldt een minimum aantal deelnemers van 5 voor de lessen waarbij het tarief per les geldt.  Anders geldt een minimum van 3 deelnemers.  Als er onvoldoende personen een plekje gereserveerd hebben dan wordt de les geannuleerd. Mensen die gereserveerd hebben ontvangen dan uiterlijk een uur voor aanvang hierover een mail. Hieronder de uitleg.

RESERVERINGSSYSTEEM:
Je kunt reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_in_Balans/Groepslessen. Het rooster daar kan afwijken van het rooster hier, omdat onder andere de ochtendlessen niet mogelijk zijn buiten. Het rooster op supersaas is het correcte rooster!

Je dient eenmalig een login aan te maken om de agenda in te kunnen zien en een plekje te reserveren. Na het aanmaken van je login ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link om je login te bevestigen. Vaak echter komt deze bevestigingsmail in de map ongewenst. Dus controleer deze map en voeg het e-mail adres “geen_antwoord@supersaas.nl” toe aan je contactpersonen om te voorkomen dat je mails mist.

Indien je wilt reserveren voor een les, klik dan op de betreffende les en in het vak dat dan verschijnt klik je op “reservering toevoegen” . Als je een bevestiging van je reservering wenst, vink dan het vakje aan en klik vervolgens op “maak reservering”. Als de reservering geslaagd is zie je een groen vinkje bij die les indien je de reservering op je computer gemaakt hebt. Indien je de reservering via je telefoon gemaakt hebt kun je bij “uw reserveringen” kijken. Twee uur voor aanvang van de les ontvang je een herinnering via E-mail. Op dezelfde wijze kun je een reservering annuleren.

Je kunt tot maximaal een week voor een les een plekje reserveren. NIET EERDER!  Dit om iedereen de kans te geven te reserveren. Indien de les vol zit kun je er voor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je kunt tot één uur voor de les een reservering toevoegen of annuleren.

ROOSTER:
Het rooster in de agenda is onder voorbehoud. Door gewijzigde regelgeving, vakanties of andere redenen behouden we het recht wijzigingen door te voeren.

Vanwege de wisselingen tussen de lessen is de eerste les op de maandag en de woensdag wat korter dan een uur. Door voldoende tijd tussen de lessen te houden kom je niet in contact met de mensen in de les voor of na jou. Betreed dan ook niet de leslocatie voordat de mensen van de les ervoor deze locatie verlaten hebben.

Maandag:

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga  –  Susanne  (muziekzaal)
  • 19:30u – 20:30u  –  Strong Nation – Inge 
  • 20:35u – 21:30u  –  Sport & Yoga  –  Susanne

Dinsdag

  • 19:30u – 20:30u  –  Sport & Kracht  –  Sharon

Woensdag

  • 19:00u – 19:55u  –  Strong Nation – Inge
  • 20:00u -21:00u – Sport & Yoga  –  Susanne

Donderdag

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga – Susanne (muziekzaal)
  • 19:30u – 20:30u  –  Sport & Zumba – Gina

Zaterdag

  • 9:30u – 10:30u  –  Bootcamp – Sharon –  schoolplein

Alle lessen vinden plaats in/bij D’n Hoender, Nieuwstraat 10, Dreumel