POUND ROCKOUT WORKOUT

Geef je innerlijke rockster een boost met deze cardio-jamsessie voor het hele lichaam, geïnspireerd door het aanstekelijke, energieke en zweetdruppelende plezier van drummen.

DE TRAINING

POUND is een opwindende jamsessie van 45 minuten op je favoriete soundtracks. In plaats van naar muziek te luisteren, word je de muziek in deze opwindende full-body workout die cardio-, conditie- en krachttraining combineert met op yoga en pilates geïnspireerde bewegingen. Met behulp van Ripstix®, licht verzwaarde drumsticks die speciaal zijn ontwikkeld voor training, transformeert POUND drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen.

De training combineert cardio, Pilates, isometrische bewegingen en plyometrie met constant gesimuleerd drummen – allemaal op luide, kick-ass muziek. Elke slag van de Ripstix geeft een oeragressie vrij, evenals een neuromusculaire beloning van het mixen van geluid en beweging. Met POUND kun je echt de muziek worden.

POUND® is ontworpen voor alle fitnessniveaus en biedt de perfecte sfeer om los te laten, energie op te doen, in vorm te komen en te rocken! De training is eenvoudig aan te passen en de alternatieve sfeer en gastvrije filosofie spreekt rocksterren van alle leeftijden en niveaus aan.