GEEN avondlessen, EXTRA lessen overdag

Door de coronaregels die vanaf morgen 28 november in gaan, is het helaas niet mogelijk om onze avondlessen door te laten gaan.
Om je toch te kunnen laten sporten, hebben we extra lessen ingepland op de dinsdagmorgen en op de zaterdagmorgen. Het rooster ziet er voor de komende drie weken voorlopig dus als volgt uit:

ROOSTER VANAF 28 NOVEMBER 

Maandag:

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga  –  Susanne  (muziekzaal)

Dinsdag:

  • 9:00u – 10:00u – Zumba –  Maaike (muziekzaal)

Donderdag:

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga – Susanne (muziekzaal)

Zaterdag:

  • 10:00u – 11:15u  –  Sport & Kracht  –  Sharon (aula school) *
  • 11:15u – 12:15u  –  Strong Nation – Inge (aula school)

* Graag om 10:00u aanwezig zijn om materiaal klaar te zetten. De les inclusief opruimen van het materiaal eindigt om 11:15u.

Mogelijk verandert er nog iets op de zaterdag qua tijden, maar daar hebben we op dit moment nog geen uitsluitsel over. Mocht dat zo zijn, dan laten we dit ruim van te voren weten. Ook kan het zijn dat er in de loop van deze periode nog andere wijzigingen plaats vinden afhankelijk van de belangstelling. Ook hiervan word je natuurlijk op de hoogte gehouden via de mail.

REGELS:

  • Je dient een mondkapje op  te hebben bij binnenkomst in de publieke ruimtes van D’n Hoender. Het is verplicht 1,5 meter afstand van anderen te houden. 
  • Daarnaast dien je een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen bij binnenkomst in de ruimte waar de les plaats vindt. Vergeet daarom niet je telefoon mee te nemen als je je QR code op je telefoon hebt in de coronacheck-app. Je kunt uiteraard ook een geprinte versie meenemen. Omdat wij niet weten –  en ook niet mogen vragen – of je gevaccineerd bent of dat je getest bent voor toegang of een herstelbewijs hebt, zijn we verplicht om je QR code ELKE keer voor iedere les te scannen. Het mondkapje mag af tijdens het sporten. In deze ruimte is het houden van 1,5 meter afstand van anderen niet  verplicht als de training dat niet toelaat, maar wel sterk aan te raden indien ook maar enigszins mogelijk.
  • Uiteraard gelden ook nog steeds de algemene basisregels: Was je handen, schud geen handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen!!!!