Tijd en locatie van STRONG gewijzigd.

De tijd en de locatie van de extra Strongles op zaterdag gaat veranderen!!! De locatie wordt de muziekzaal. De tijd zal aanstaande zaterdag zijn van 9:30u tot 10:30u. De zaterdag daarop van 10:00u tot 11:00u. Zie onderstaand rooster. Hopelijk kunnen we daarna weer gewoon ons oude rooster oppakken met de avondlessen. 

Voor de extra lessen is het vanaf nu mogelijk om te reserveren. De extra lessen gaan pas door bij 2 of meer reserveringen! Voor de Sport & Yoga lessen hoef je niet te reserveren.

ROOSTER VANAF 9 DECEMBER 

Zaterdag 11 december :

  • EXTRA LES: 9:30u – 10:30u  –  Strong Nation – Inge (muziekzaal)
  • EXTRA LES: 10:00u – 11:15u  –  Sport & Kracht  –  Sharon (aula school) *

Maandag 13 december:

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga  –  Susanne  (muziekzaal)

Dinsdag 14 december:

  • EXTRA LES: 9:00u – 10:00u – Zumba –  Maaike (muziekzaal)

Donderdag 15 december:

  • 9:30u – 10:30u  –  Sport & Yoga – Susanne (muziekzaal)

Zaterdag 17 december:

  • EXTRA LES: 10:00u – 11:00u  –  Strong Nation – Inge (muziekzaal)
  • EXTRA LES: 10:00u – 11:15u  –  Sport & Kracht  –  Sharon (aula school) *

* Graag om 10:00u aanwezig zijn om materiaal klaar te zetten. De les inclusief opruimen van het materiaal eindigt om 11:15u.

RESERVEREN (ALLEEN) VOOR DE “EXTRA” LESSEN:

Het wordt mogelijk om te reserveren voor de – i.v.m. de avondlockdown ingevoerde –  extra lessen op de dinsdagmorgen (Zumba) en op de zaterdagochtend (Sport & Kracht en Strong Nation). Dit blijkt nodig omdat het nog erg rustig was bij deze lessen en omdat het jammer is als de instructrice helemaal voor niks komt. Het reserveren kan via het systeem dat we al eerder gebruikt hebben op  https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_in_Balans/Groepslessen. Ben je niet bekend met dit systeem of wil je daar geen gebruik van maken dan kun je ook een mail sturen naar sportinbalans@hotmail.com waarin je aangeeft aan welke les en op welke dag je deel wilt nemen. De les gaat door wanneer er 2 of meer reserveringen zijn. Ook als je niet gereserveerd hebt, maar toch nog graag wilt komen ben je welkom om mee te komen doen indien de les al voldoende aanmeldingen heeft. Er geldt dus geen reserveringsverplichting en geen maximum aantal deelnemers. Alleen een minimum aantal reserveringen. Er zal een mail gestuurd worden indien een les niet door gaat. Omdat het gaat om ochtendlessen is het handig om op zijn laatst om 22:00u de avond voor de les te reserveren. Eerder kan en mag natuurlijk.

N.B. Voor de Sport & Yoga lessen is het NIET nodig te reserveren. Deze lessen gaan altijd door en er is altijd voldoende plaats.