NIEUWE CORONAREGELS:


Vanaf vandaag 6 november zijn de nieuwe coronaregels van kracht gegaan welke dinsdag tijdens de persconferentie bekend gemaakt werden.

  • Voor jou als lid van onze vereniging houden deze maatregelen in dat je vanaf nu een mondkapje op dient te hebben bij binnenkomst in de publieke ruimtes van D’n Hoender. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Daarnaast dien je een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen bij binnenkomst in de ruimte waar de les plaats vindt. Daarna mag het mondkapje af. Vergeet daarom niet je telefoon mee te nemen als je je QR code op je telefoon hebt in de coronacheck-app. Je kunt uiteraard ook een geprinte versie meenemen. Omdat wij niet weten –  en ook niet mogen vragen – of je gevaccineerd bent of dat je getest bent voor toegang of een herstelbewijs hebt, zijn we verplicht om je QR code ELKE keer voor iedere les te scannen. In deze ruimte is het houden van 1,5 meter afstand van anderen niet nodig of verplicht, maar wel aan te raden indien mogelijk.
  • Uiteraard gelden ook nog steeds de algemene regels: Was je handen, schud geen handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen.