Zondag 2 juli: Picknick en/of wandeling

De laatste loodjes voor de grote vakantie beginnen er aan te komen! Een heerlijke, zeer verdiende vakantie voor de boeg!

Wij doen daar altijd nog iets extra’s voor. Wij vinden het heel erg gezellig om met onze leden en familie en vrienden nog een keer samen te komen vóór de vakantie. Dat willen we doen op zondag 2 juli vanaf 14.00 uur, met een heerlijke wandeling en daarna gezellig ouderwets picknicken. Lekker vuurtje erbij, lekker eten en natuurlijk lekker drinken!!

Al onze leden en aanhang zijn van harte welkom. Voor leden (volwassenen en kinderen) is de picknick helemaal gratis. Voor niet-leden gelden de volgende prijzen: Volwassenen €7,50, kinderen €5,-.
Ook de kinderen van de Kids Dance zijn natuurlijk van harte welkom!!

Opgeven kan door het formulier hier in te vullen.

We hopen veel mensen te zien op deze altijd zeer gezellige dag!! Het weer heeft tot nu toe altijd meegezeten dus daar gaan we nu ook weer van uit! Bij mooi weer kunnen we zwemmen of lekker pootje baden.

We verzamelen die dag om 14:00u aan de dijk, aan de andere kant van de Houtweg. Rond 14:30u beginnen we dan aan de wandeling en tegen 16:00u zijn we terug voor de picknick.

Hopelijk zien we lekker veel mensen!!
Tot dan!!

Susanne & Anneke

P.S. De zomerstop voor de volwassenen is van 17 juli t/m 13 augustus! Voor de kinderen houden we de grote vakantie aan als zomerstop.