Wijzigingen op donderdag

GINA:
Gina wordt dinsdag geopereerd aan haar knie. Hierdoor zal zij een aantal weken niet in staat zijn haar lessen te geven. Voor de zumbales gaan we uit van 6 weken. De FITT & HITT les zal ze eerder weer kunnen geven, mogelijk na zo’n vier weken al weer.

FITT & HIIT:
Tijdens de afwezigheid van Gina vervalt de FITT en HITT les. Zo gauw Gina weer in staat is de FITT en HITT les te geven, laten we je dit middels email weten. Een uitstekend alternatief voor deze les is de Strong les van Inge op de maandagavond om 19:30u en op de woensdagavond om 19:00u.

ZUMBA:
Alle Zumba lessen gaan gewoon door
! Deze lessen worden overgenomen door Olga en Maaike. Maaike sport al jaren bij ons en heeft enige tijd geleden de opleiding voor Zumba instructrice gevolgd. Mensen die de zumbales regelmatig volgen, kennen haar ongetwijfeld. Erg leuk dat weer iemand die als lid begonnen is nu voor de groep gaat staan! Maaike geeft de les op 28 oktober en op 4, 11 en 18 november. Olga geeft Zumba op 11 november en 2 december. Alle Zumba lessen zijn net als anders op de donderdag om 20:00u.