we gaan weer beginnen!!

Vanaf maandag 8 juni starten we met lessen op het schoolplein. We hebben een beperkte ruimte en dus is er een maximum aantal deelnemers van 16 dat toegelaten mag worden tot de lessen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Dit betekent dat we gaan werken met een reserveringssysteem.

RESERVERINGSSYSTEEM:
Je kunt reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_in_Balans/Groepslessen. Je dient een login aan te maken om de agenda in te kunnen zien en een plekje te reserveren. Na het aanmaken van je login ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link om je login te bevestigen. Vaak echter komt deze bevestigingsmail in de map ongewenst. Dus controleer deze map en voeg het e-mail adres “geen_antwoord@supersaas.nl” toe aan je contactpersonen om te voorkomen dat je mails mist.

Indien je wilt reserveren voor een les, klik dan op de betreffende les en in het vak dat dan verschijnt op “reservering toevoegen” en vervolgens op “maak reservering”. Als de reservering geslaagd is zie je een groen vinkje bij die les. 2 uur voor aanvang van de les ontvang je een herinnering. Op dezelfde wijze kun je een reservering annuleren.

Je kunt tot maximaal een week voor een les een plekje reserveren. NIET EERDER! Dit betekent dat je dus vanaf maandag 1 juni om 19:30u kunt reserveren voor de Strong van maandag 8 juni om 19:30u en dat je bijvoorbeeld vanaf woensdag 3 juni om 19:30u kunt reserveren voor de Zumbales van woensdag 10 juni om 19:30u. Dit om iedereen de kans te geven te reserveren. Indien de les vol zit kun je er voor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je kunt tot 1 uur voor de les een reservering toevoegen of annuleren.


ROOSTER:
Het rooster in de agenda is onder voorbehoud. Door gewijzigde regelgeving, vakanties of andere redenen behouden we het recht wijzigingen door te voeren.

Zoals je in de agenda kunt zien zijn er geen ochtendlessen. Omdat we gebruik maken van het schoolplein is het niet mogelijk om lessen te geven onder schooltijden. Dit houdt dus in dat de ochtendlessen helaas vervallen.

De Sport & Kracht les op dinsdagavond is helaas ook niet mogelijk, omdat we vanwege het protocol dat de school hanteert niet de school in mogen voor materiaal. Deze les zal daarom vervangen worden door een Bootcamp les.

Wellicht valt je ook op als je de agenda bekijkt dat niet alle lessen een uur duren maar korter. Dit heeft diverse redenen waaronder de wisselingen tussen de lessen. Door voldoende tijd tussen de lessen te houden kom je niet in contact met de mensen in de les voor of na jou. Betreed dan ook niet het schoolplein voordat de mensen van de les ervoor het terrein verlaten hebben. Er zal een Corona-coördinator aanwezig zijn die zal toezien op het naleven van de corona maatregelen. Zij zal bij de ingang van de locatie aanwezig zijn, vragen stellen over de gezondheid en vragen om je handen te desinfecteren bij aankomst en vertrek. Zij zal ook de plek aangeven waar sporters mogen gaan staan om de les te volgen.

Bij de Sport & Yoga les zal het stukje meditatie/ontspanning vervallen omdat het stil liggen in de buitenlucht op een matje wat later op de avond niet aangenaam is.

Het kan zijn dat een les niet door kan gaan, omdat bijvoorbeeld het weer dit niet toe laat of omdat het minimum aantal deelnemers voor de lessen voor volwassenen van 5 niet gehaald is. Dan ontvang je hier circa een uur voor aanvang, of eerder indien mogelijk, bericht van indien je gereserveerd hebt.

TARIEVEN:
We stellen een vast tarief in per les in plaats van de gebruikelijke contributie per kwartaal. Dit om diverse redenen, te weten:
Niet alle lessen kunnen door gaan; de ochtendlessen sowieso niet en andere lessen bijvoorbeeld niet door weersomstandigheden of vanwege onvoldoende belangstelling.
We hebben een beperkte capaciteit van 16 deelnemers per les.
Ook niet-leden mogen deelnemen.
Een les kost €3,50. Indien je gereserveerd hebt en de les ook door gaat zul je een betaalverzoek ontvangen. Indien je toch niet kunt of wilt annuleer dan tijdig (tot een uur voor de les) anders zal de les toch in rekening worden gebracht.

Indien er nog vragen zijn dan horen we het graag!