Sport & Impact

Impact

WAT IS SPORT & IMPACT?

Sport & Impact is een groepsfitnessprogramma op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen, muay thai, capoeira en tai-chi.
Dit betekent dat er bij Sport & Impact niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie.
De combinatie van vechtbewegingen en fantastische muziek zorgt voor zowel een lichamelijke als een mentale uitdaging.

DE KRACHT VAN SPORT & IMPACT

Sport & Impact kent net als de andere programma’s Sport in Balans een vaste en unieke structuur die garant staat voor veiligheid en resultaat. Onze vereniging heeft met Tamara een instructrice die een speciale opleiding heeft gevolgd voor het geven van Sport & Impact .

VOOR WIE IS SPORT & IMPACT?

Sport & Impact is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen. Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: “Put your hands up and start defending yourself!”

Een impressie van de les. Met dank aan Theo Bakker voor het maken van de video.