Sport & Outdoor

Sport & Outdoor is een fullbody bootcamp workout waarbij we lekker in de buitenlucht trainen.. De les begint met een korte warming up. Daarna besteden we de tijd aan kracht- en cardiotraining en we sluiten af met een cooling down.
Krachttraining in de open lucht doen we vooral met eigen lichaamsgewicht. In de les maken we gebruik van de omgeving, zoals bankjes, trappen, klimtoestellen etc.
Wat kun je dan zoals met een bankje? Tricep dips, opdrukken met je handen op de bank of juist met de voeten op de bank, step ups, lunges met je achterste voet op de bank, planken en sideplank met je hand(en) op de bank of een goede billenoefening door met je buik op de bank te liggen en je tenen van de grond tot boven je lichaam te tillen.

Neem zo min mogelijk spullen mee. Het liefst alleen een fles water, sleutels (en evt. telefoon). Deze kunnen bij de instructrice in de rugzak. Dat maakt het voor de instructrice makkelijker om  mee te bewegen met de groep; anders staat ze vooral de spullen te bewaken 😉

Deze les houdt een winterslaap in verband met onvoldoende deelnemers tijdens de wintermaanden. Bij voldoende belangstelling start deze les weer in het voorjaar.